För 8 personer.
Servera som huvudrätt till kött fisk/fågel och låt potatis, ris eller bulgur bli ett tillbehör till ratatouille
Ingredienser
8 paprika4 buljongtärning
5 vitlöksklyftor
4 lök
1 aubergine (stor)
1 squash (stor)
2 burkar krossade tomater (ca 400g)
3 matskedar tomatpuré
2 matsked olja
Citronsaft
Gör så här
Tärna alla grönsaker i bitar om 1x1 cm,
klyfta löken och fräs dem i oljan, det gör inget om allt inte blir
fräst (fräs och tärna på). Häll på krossade tomater och smulad
buljongtärning, pressa i vitlöken. Låt småputtra 30-40 min, rör om då
och då.
Smaksätt med pressad citron och tomatpuré i slutet av tillagningen..
Smaksätt med pressad citron och tomatpuré i slutet av tillagningen..
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar