Ingredienser
800 g finnstrimlad kassler1-2 squash och en aubergine
1 msk olja
2 vitlöksklyftor
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
4 msk vetemjöl eller maizena
8 dl mjölk e
2 burkar krossade tomater
1 finhackad röd, spansk peppar
20 lasagneplattor
1 dl riven ost 10 %
1 kruka grovhackad basilika
Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader.
Riv squashen grovt.
Skär bort fettet på kasslern och strimla tunt.
Fräs squash och kassler i olja i en stor gryta.
( Såsen ska också få plats )
Pressa över vitlök, salta och peppra.
Blanda ner vetemjöl och tillsätt mjölken.
Rör om och låt såsen sjuda några minuter.
Blanda krossade tomater med salt, peppar ioch chili.
Varva kasslersås och tomatkross med lasagneplattor i fyra lager i en ugnssäker form.
Börja med kasslersås och avsluta med tomatsås.
Strö öv er basilika och riven ost.
Grädda ca 30 minuter i nedre delen av ugnen.
Servera med grönsallad.
Riv squashen grovt.
Skär bort fettet på kasslern och strimla tunt.
Fräs squash och kassler i olja i en stor gryta.
( Såsen ska också få plats )
Pressa över vitlök, salta och peppra.
Blanda ner vetemjöl och tillsätt mjölken.
Rör om och låt såsen sjuda några minuter.
Blanda krossade tomater med salt, peppar ioch chili.
Varva kasslersås och tomatkross med lasagneplattor i fyra lager i en ugnssäker form.
Börja med kasslersås och avsluta med tomatsås.
Strö öv er basilika och riven ost.
Grädda ca 30 minuter i nedre delen av ugnen.
Servera med grönsallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar