Ingredienser
Nötfärs 400,0 gram
Äpple 4,0 st stora
Ströbröd 0,5 dl
Grädde 1,0 dl
Ägg 1,0 styck
Parmesanost 50,0 gram (valfritt)
Tamarisoja/soja 1,0 msk (kan ersättas med lite lätt salt)
Spiskummin (mald) 1,0 msk (valfritt)
Svartpeppar
Tillagning (45 min )
- Sätt ugnen på 175°C.
- Blanda ströbröd med grädde. Riv parmesan.
- Lägg köttfärs, spiskummin, tamarisoja, parmesan, ägg, ströbrödblandningen och peppar i en bunke. Blanda väl.
- Kärna ur äpplen, gör ganska stora hål. Fyll äpplena med färsen. Ställ dem i en ungsfast form. Baka i ugnen cirka 20 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar